Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends 19 aprilie 2019

Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție Horeca Next Level Pastry & Dessert Trends.

Conferință dedicată profesioniștilor ce activează în domeniul cofetărie-patiserie. În cadrul evenimentului se va discuta despre dezvoltarea pe care acest segment de business a cunoscut-o în ultimii ani, despre provocările antreprenorilor, despre noutățile propuse de furnizori, dar și despre preferințele în schimbare ale clienților.

Horeca Next Level Pastry & Dessert Trends se va desfășura în 19 aprilie 2019, la InterContinental Hotel – Ronda Ballroom.

Speakeri

Program Horeca Next Level  – Pastry & Dessert Trends 2019

10.00 –10.30 – Înregistrarea participanților și welcome coffee

10.30 –11.45 Panel I. Dulciurile viitorului

Obiceiuri de consum / Ingrediente, texturi și design în trend / Inspirație și inovație: reinventarea tradiției / Cofetarie tradițională vs. Concept contemporană

  • Ana Consulea – Pastry Chef Zexe Braserie
  • Ciprian Zobuian – Pastry Chef & Owner
  • Simona Pope – Chef & Decorator la Cofetaria Alice
  • Baptiste Servais – Pastry Chef Therme Bucuresti
  • Irina Urescu – Sweet Master Tucano Coffee Global

11.45 –12.00 Coffee break

12.00 –13.15 Panel II. Brutărie și patiserie

Pâinea reinventată: cu maia, integrală, bio / Patiseria noului val: de la dobrogene, la croissant Fenomenul simigeriilor/ Tendințele de consum

  • Remus Nica – Proprietar Arc Bakery
  • Camelia Toma – Brand Manager Ana Pan
  • Mihaela Irimia – Proprietar Bread & Spices
  • Iuliana Orascu – Proprietar Artizanii by Demetra Organic Bakery

13:15 – 14:00 – Business lunch & networking

14:00 – 15:00 – Panel III. Desertul de eveniment și desertul de restaurant

Tendințe și idei noi / Profitabilitate / Importanța desertului în meniu / Producție proprie vs. furnizori specializați

  • Nicolae Lică – Executive Chef JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  • Samuel le Torriellec – Executive Chef L’Atelier – Relais & Chateaux
  • Anca Mitu – Proprietar Privileg Catering
  • Thomas Huit – Pastry Chef Loft

Acces la Horeca Next Level  – Pastry & Dessert Trends 2019

ÎNREGISTRARE FURNIZORI

Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (19 aprilie 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (19 aprilie 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 15 aprilie 2019.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a companiei. DA

Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail DA telefonic DA sau prin sms DA pentru a fi invitat să particip la diferite evenimente organizate de companie.

Sunt de acord să primesc prin e-mail newsletter cu informații de interes profesional din partea companiei. DA

Captcha
captcha

Parteneri: